QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Для підприємців Олександрії провели інформаційний семінар

Реклама товарів державною мовою, обмеження у вживанні пластикових пакетів, застереження у використанні тематики Збройних Сил України, заборона реклами тютюнопаління – про це та інші зміни в законодавстві розповідали підприємцям сьогодні, 17 травня.

Інформаційний семінар для суб’єктів господарювання організували управління економіки на чолі із заступником міського голови Юрієм Шкляруком та представники Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

На меті зустрічі було поінформувати малий бізнес та мікропідприємництво з актуальними питаннями їх діяльності та зі змінами в чинному законодавстві.

Окрім іншого, говорили про:

  • ринковий нагляд у сфері нехарчової промисловості,
  • незаконність використання у рекламі різноманітних товарів тематики ЗСУ та інших знакових символів, які стосуються супротиву нашої держави російській агресії,
  • вимоги щодо надання інформації та рекламу пропонованих товарів і послуг виключно державною мовою,
  • попередження та зменшення вживання тютюнових виробів, куріння в заборонених місцях,
  • додержання вимог щодо розповсюдження пластикових пакетів.

Наприкінці зустрічі присутні мали можливість поставити питання й отримати на них відповіді від представників органів місцевого самоврядування та Держпродспоживслужби у сфері здійснення підприємницької діяльності й чинних змін в державному законодавстві.