QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Засідання виконавчого комітету: що ухвалено та підтримано

30 травня відбулося засідання виконавчого комітету, де присутні затвердили понад 40 питань з метою організації життєдіяльності Олександрійської громади.

Відпочатку ухвалені рішення, в основі яких захист прав дітей, урахування їх інтересів при передачі та даруванні житла тощо.

Далі члени виконавчого комітету затвердили Положення про колегію управління охорони здоров’я, яка стане консультативно-дорадчим органом для прийняття рішень щодо перспектив і розвитку найважливіших напрямків діяльності комунальних підприємств системи охорони здоров’я.

Наступний блок рішень стосувався передачі гуманітарної допомоги від міжнародних та вітчизняних донорів. Ухвалено перелік отриманої допомоги і її цільове спрямування.

У ході  засідання затверджено оновлений склад постійно діючої комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення.

Наостанок прийнято низку питань щодо приватизації, оренди майна та землі міської ради, а також стосовно змін до місцевого бюджету.