QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Із червня КП «Чисте місто» надаватиме послуги із вивезення побутових відходів

30 травня на засіданні виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко зупинився на питанні забезпечення якісних комунальних послуг в Олександрійській громаді.

«Із 1 червня комунальне підприємство «Чисте місто» розпочинає надавати послугу із вивезення твердих побутових відходів. Ми завершили тендерну процедуру із закупівлі спецобладнання. Інвестицію, яку ми зробили у розвиток нашого міста – це придбання євроконтейнерів, спеціалізованих контейнерів та чотирьох спецавтомобілів, які будуть вивозити відходи з приватного сектору і багатоквартирних будинків. Сподівають, що працівники підприємства прикладуть максимум зусиль, щоб в Олександрії було чисто, комфортно, а олександрійці змогли оцінити якість послуг», – поінформував очільник громади.

Рішенням виконавчого комітету були затверджені результати конкурсу з визначення виконавців послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів із населених пунктів Олександрійської громади.

Комунальне підприємство «Чисте місто» буде обслуговувати багатоквартирні будинки і приватний сектор міста Олександрії, приватні забудови Байдаківського і Перемозького мікрорайонів, села Головківку, Іванівку, Звенигородку, Марто-Іванівку, Олександро-Степанівку, Головківське, Ізмайлівку, Видне, Гайок, Королівку, Піщаний Брід та Пустельникове.

Приватне підприємство «Комфорт 01» надаватиме послуги з вивезення сміття із багатоквартирних будинків Перемозького мікрорайону. ПП «Вектор-Житло» займатиметься вивезенням сміття із приватного сектору і багатоквартирних будинків селища Олександрійського