QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійців запрошують на зарядку від міжнародного проекту



Олександрійська громада приєдналась до популярного благодійного проєкту «Прокинься». Перше тренування відбудеться 10 червня о 7:00 на Фонтанній площі у парку Шевченка, повідомив офіційний амбасадор у місті Олександрії від команди Khomytskyi Pro – Ярослав Федоренко.

Засновник руху – дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу Андрій Хомицький.

Проєкт «Прокинься» – це безкоштовні тренування від професійних тренерів на свіжому повітрі. Мета – популяризація спорту та здорового способу життя.

Проєкт успішно реалізовується із 2018 року та вже охопив такі міста, як Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Ковель, Краків, Лос-Анджелес, де кожної суботи щоранку проводяться тренування. За цей час до занять долучилися тисячі людей, які приходять на заняття, щоб покращити свій фізичний та психоемоційний стан.

– Для олександрійців щосуботи проводитимуть різні тренування: силові, функціональні, кардіо, стретчинг, пробіжки, а також інтерактивні та розважальні тренування змагального характеру. Тренування підходять для усіх вікових груп та незалежно від рівня фізичної підготовки. Крім заняття, люди зможуть отримати рекомендації від тренера щодо вправ та харчування, які вони можуть використовувати у повсякденному житті, – розповів Ярослав Федоренко.