QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Мобільний додаток BetterMe: Mental Health допоможе у боротьбі зі стресом

Застосунок BetterMe: Mental Health для підтримки емоційного самопочуття та боротьби зі стресом допоможе комплексно потурбуватися про ментальне здоров’я.

Уявіть, що поруч із вами завжди є персональний коуч з ментального здоров’я – він і про стрес роз’яснить на пальцях, і допоможе правильно подихати, коли забракне повітря. А якщо тривога не дасть заплющити очей, коли стемніє – розповість історію або заколише звуками дощу.

Українська компанія BetterMe вже створила подібного помічника – мобільний застосунок BetterMe: Mental Health. (https://betterme.world/ua/product/meditation).

Навчальний курс від BetterMe та ВООЗ у легкій інтерактивній формі надає навички самодопомоги при стресі. Що робити, коли зачепило і не відпускає? Як пережити емоційні бурі? Як слідувати своїм цінностям і не втрачати себе? Побудуйте персональний розклад і не пропускайте кілька хвилин піклування про себе щодня.

Із лютого 2022 року BetterMe: Mental Health є безкоштовним для користувачів з України. Завантажуйте BetterMe: Mental Health для iOS та Android.