QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Перерахунок субсидій буде здійснено автоматично

Перерахунок житлових субсидій у зв’язку зі зміною надавача послуги з поводження з твердими побутовими відходами (від приватних підрядників на КП «Чисте місто») буде проведено автоматично. Звертатись до органів Пенсійного фонду України за відповідним перерахунком не потрібно.

Це передбачено пунктом 92 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива».

Нагадаємо, від 1 червня новим надавачем послуг із вивезення побутового сміття стало комунальне підприємство «Чисте місто». Воно обслуговуватиме багатоквартирні будинки (згідно конкурсної документації) і приватний сектор Олександрії, приватні забудови Байдаківського і Перемозького мікрорайонів, села Головківку, Іванівку, Звенигородку, Марто-Іванівку, Олександро-Степанівку, Головківське, Ізмайлівку, Видне, Гайок, Королівку, Піщаний Брід та Пустельникове.