QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії продовжать реконструкцію вулиці Скічка

В Олександрії цього року планується відновити реконструкцію вулиці Скічка у 14-му мікрорайоні. Про це поінформував міський голова Сергій Кузьменко на засіданні виконавчого комітету.

Реконструкція цієї вулиці розпочалася у 2021 році за рахунок співфінансування з державного та місцевого бюджетів. Проте, минулого року через війну та відсутність фінансового ресурсу, роботи довелося призупинили.

У 2023 році Уряд України надав дозвіл на виконання капітального ремонту доріг і виділив фінансування з державного бюджету, що дало можливість відновити реконструкцію вулиці.

– Одна з найбільших інвестицій, яку ми робимо – це реконструкція вулиці Скічка. Найближчим часом тут планується продовжити роботи. Будуть облаштовані тротуари, під’їзди до дворів. Не дивлячись на те, що бюджет Олександрії направляє всі свої ресурси на підтримку Збройних Сил України, на облаштування укриттів або вирішення інших нагальних проблем, ми все ж таки знаходимо можливість, щоб наше місто ставало більш якісним, красивим та комфортним для життя, – зазначив міський Сергій Кузьменко.

Крім того, в Олександрійській громаді ведеться капремонт вулиць Володимирської (Міліцейська), Героїв Нацгвардії (Пушкіна), Джерельної (Івана Зайця) та Запорізької.