QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У Територіальному центрі привітали людей поважного віку

29 вересня в Територіальному центрі привітали олександрійців з нагоди Міжнародного дня людей літнього віку та Дня ветерана.

До вітального слова долучилася заступниця міського голови Ірина Чемерис.

– У людей поважного віку за плечима багато праці, досвіду та поваги. Вже другий рік поспіль, на жаль, ми відзначаємо цей день в умовах війни. Дякуючи нашим захисникам, він проходить у відносно мирній Олександрії. Бажаю вам всім міцного здоров’я, сили та бадьорості. Нехай ваша турбота, як джерело сімейного родового вогнища, зігріває ваші сім’ї і дає наснаги на енергійне життя і здобутки, – сказала заступниця.

За активну громадську діяльність, розвиток ветеранського руху та з нагоди Дня ветерана Ірина Чемерис вручила подяки міського голови активним ветеранам. Також зі святом стареньких привітав ансамбль «Мелодія», а обласне Товариство Червоного Хреста забезпечило усіх нагороджених людей віком 65+ продуктовими наборами.

Сьогодні на обліку в олександрійському територіальному центрі на обслуговуванні перебуває 1850 людей, які потребують додаткової уваги. Із них 185 олександрійців у віці 80 років і старше, 30 стареньких, яким понад 90 років, близько 100 жителів громади з інвалідністю та 250 одиноких і самотніх.

Таким людям з початку року працівники терцентру надали близько 16 тисяч різноманітних соціальних послуг.

За сприяння міської ради та допомоги релігійних організацій, обласної організації Червоного Хреста, небайдужих підприємців нашої громади найуразливішим категоріям, для підтримки їх у не простий час, видано 1018 продуктових наборів.