QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Школярі побували на екскурсії в кабінеті міського голови

На екскурсію до кабінету міського голови Сергія Кузьменка прийшли учні 3-Б класу гімназії «Сузір’я-19». Діти разом із вчителькою Вірою Гавелою побували в його робочому просторі, поспілкувалися про місто і обов’язки очільника громади.

Школярі ставили питання, висловлювали свої думки і робили багато світлин із міським головою.

Також секретар міської ради Вікторія Косяк розповіла маленьким відвідувачам про роботу депутатського корпусу, як проходять сесії міської ради та заохотила їх підтримати рішення так, як це роблять депутати, – за допомогою електронного голосування.

Пілотний проєкт «Олександрія – місто мого серця» (інтенсив) тривав три місяці і це була п’ята й остання екскурсія в його рамках. Під час його проведення ставили завдання ознайомити дітей з внутрішніми процесами життєдіяльності міста та механізмами, які треба задіяти, щоб у ньому було комфортно, безпечно й затишно. Тобто по-іншому показати дітям місто, у якому вони живуть.

– Це гарний проєкт. Ми даємо діткам добру емоцію, вчимо їх бути щасливими і змінювати світ на краще. А для цього потрібно розуміти, які внутрішні закони працюють в громаді та як ними керувати. Попри війну, діти залишаються у фокусі уваги всіх, адже вони – наше впевнене майбутнє і процвітання, – сказав Сергій Кузьменко.