QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрію відвідала представниця Уповноваженого з прав людини Галина Лугова

18 липня Олександрію відвідала представниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Кіровоградській області Галина Лугова. Разом з нею були співголова експертної ради при представнику Уповноваженого ВРУ з прав людини в Кіровоградській області, голова ГО «Стратегія майбутнього» Тетяна Котенко, представник Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Микола Сульжук та начальник сектору дотримання прав людини Кропивницького управління поліції ГУНП в Кіровоградській області Ілля Чернишев.

На меті візиту було розповісти про діяльність Уповноваженого з прав людини Дмитра Лубінця, знайти шляхи співпраці, ознайомити з розгалуженою структурою секретаріату та прозвітувати про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні в цілому та на Кіровоградщині зокрема в 2023 році.

Участь у зустрічі взяли керівники громади на чолі з міським головою Сергієм Кузьменком та начальники управлінь і відділів міської ради.

– Відкриті до спілкування і, якщо в олександрійців є питання, із якими вони хотіли би звернутися до Уповноваженого, вони можуть зробити це через наше представництво, – сказала Галина Лугова.

Офіційне представництво Уповноваженого з прав людини в Кіровоградській області розташоване за адресою: місто Кропивницький, вулиця Тараса Карпи, 84, кімната 118. Номер телефону представниці Уповноваженого: +38 (095) 200 90 06