QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбудеться прощання з двома захисниками

Сьогодні, 19 липня, відбудеться прощання із двома захисниками – Сергієм Береснєвим та Олександром Журавльовим.

Початок о 10:00 біля палацу культури «Світлопільський».

Старшого сержанта Сергія Береснєва поховають на військовому кладовищі, старшого солдата Олександра Журавльова – на Мартоіванівському цвинтарі.

Сергій Береснєв народився 21 серпня 1977 року в Олександрії. Навчався в середній школі №2, згодом опанував професію автослюсаря.

Працював на двох роботах: комунальному підприємстві «Центральний ринок» та майстром з ремонту взуття.

Сергій Береснєв самостійно опанував роботу столяра, захоплювався риболовлею та грою у футбол.

25 лютого 2022 року чоловік призваний на військову службу та захищав Батьківщину на різних напрямках: Донецькому, Дніпровському, Запорізькому та Херсонському.

Захисник був патріотом своєї країни, відважний, сміливий, добрий, чуйний, комунікабельний, приходив на допомогу тим, хто її потребував, мав багато друзів, люблячий чоловік та батько.

Відданий військовій присязі, мужньо виконавши військовий обов’язок, загинув 11 липня в районі Малої Токмачки Запорізької області.

Олександр Журавльов народився 04 травня 1998 року в Олександрії. Навчався в Мартоіванівському загальноосвітньому навчальному закладі. У 2017 закінчив професійний аграрний ліцей і отримав диплом за професією «слюсаря з ремонту автомобілів; водія автотранспортних засобів; машиніста автомобільного крана».

Трудову діяльність розпочав охоронцем в АТБ. В 2018 році проходив строкову службу. Після закінчення повернувся на попереднє місце роботи.

З травня 2022 року мобілізований. Службу проходив на Лисичанському та Бахмутському напрямку.

Олександр був життєрадісним, веселим, сміливий, добрий, чуйний, комунікабельний, мав багато друзів, приходив на допомогу до тих, хто її потребував, відважний та сміливий.

У травні 2024 року одружився, мріяв про щасливе майбутнє, про велику міцну родину та жити у вільній квітучій мирній Україні.

Відданий військовій присязі, мужньо виконавши військовий обов’язок, загинув 13 липня 2024 року на Бахмутському напрямку Донецької області.