QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрієць Богдан Колмаков проведе майстер-класи з паркуру для дітей англійського міста Бат

Олександрієць і перший в історії чемпіон світу з паркуру на швидкість Богдан Колмаков перебуває з візитом в Баті, англійському місті-партнері Олександрії.

Він зустрівся з представниками двох університетів та найбільшої школи з гімнастики в цьому регіоні. Говорили про тренування з паркуру для студентів шкіл та університетів, які запланували на жовтень-листопад цього року. Усі тренування олександрієць проводитиме безкоштовно, а зібрані донати підуть на купівлю шкільного автобуса для Олександрійської громади.

– Коли Богдан дізнався, скільки жителі Бата зробили для Олександрійської громади, то за найближчих міжнародних змаганнях запропонував приїхати до міста і домовитися про проведення майстер-класів з паркуру для місцевих дітей та підлітків, – розповіла Женя Шкіль, українка за походженням, громадянка Великобританії та засновниця фонду «Друзі Олександрії», яка познайомилася з паркуристом під час візиту до громади два роки тому.

Також у ході дводенного візиту Богдан Колмаков зустрінеться із головою міської адміністрації радником Кевіном Гаєм та мером Бата радницею Мішель О’Дохеті.

Нагадаємо, рік тому Олександрійська громада підписала договір про дружбу з Батом і Північно-східним Сомерсетом, у якому вирішили спільно працювати над розвитком зв’язків у галузях культури, освіти і спорту.