QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Нові можливості щодо навчання за ваучером: підписано меморандум про співпрацю

Психологія, менеджмент, маркетинг, підприємництво та торгівля, туризм і рекреація – саме за такими напрямками можуть навчатися за ваучером  жителі Олександрії та Кіровоградщини в цілому. Це стало можливим завдяки підписаному Одеським національним економічним університетом та Кіровоградським обласним центром зайнятості меморандуму про співпрацю.

Сторони зобов’язалися сприяти реалізації спільних програм та проєктів у сфері зайнятості населення, зокрема, щодо організації професійного навчання зайнятого населення за ваучером. 

Нагадаємо, ваучер – це документ встановленого зразка, що дає людині відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» право на:

–   перепідготовку за робітничою професією;

–  підготовку за спеціальністю для отримання ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутого за іншою спеціальністю;

– підготовку на наступному рівні освіти (крім третього рівня вищої освіти);

– спеціалізацію, підвищення кваліфікації у навчальних закладах чи у роботодавця.

Як отримати ваучер можна дізнатися у фахівців філій, управлінь та відділів філій, контакти тут – https://cutt.ly/RwaYxixu або на сайті Державної служби зайнятості за посиланням  https://www.dcz.gov.ua/profnavch/voucher

Давайте розширювати можливості для економічного майбутнього України разом! – закликають в Кіровоградському обласному центрі зайнятості.