QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Залучайте до 10 000 євро на розвиток власного бізнесу

Impact Business Accelerator – це бізнес-програма для активних українських підприємців, які прагнуть посилити бізнес, зробити свій внесок у післявоєнне відновлення України та створити довготривалий соціальний вплив.

До участі запрошуються українські компанії з різних галузей (сільське господарство, енергетика, інфраструктура, охорона здоров’я, кібербезпека та інші), які створюють чи планують створювати соціальний вплив.

Учасники акселератора отримають доступ до:

  • 10 онлайн-модулів;
  • 9 ексклюзивних лекцій і воркшопів;
  • індивідуального менторства від міжнародних експертів з розвитку та просування бізнесу;
  • можливості презентувати свій бізнес на Демодні в грудні 2024 року;
  • спільноти однодумців і соціальних підприємців;
  • безоплатних ресурсів та матеріалів від партнерів програми.

Крім того, за результатами акселератора найперспективніша компанія отримає фінансову підтримку до 10 000 євро від Українського соціального венчурного фонду.

Подати заявку на участь можна, заповнивши форму за посиланням: https://forms.monday.com/forms/75050f231a3b66e71d4f2c804c75aa7c?r=use1

Дедлайн подання – 4 вересня 2024 року (включно).

Більше про акселератор за посиланням: https://www.impactbusinessua.org/ua

Impact Business Accelerator ініційований та реалізується громадською організацією Impact Force у партнерстві із SiLab Ukraine за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й національного проєкту Дія.Бізнес, Міністерства іноземних справ Латвії та платформи соціальних інновацій New Door. За результатами акселератора найперспективніша компанія отримає програму фінансової підтримки від УСВФ.