QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко провів прийом громадян: із чим зверталися і як записатися?

21 серпня міський голова Сергій Кузьменко провів прийом громадян із особистих питань.

У ньому взяли участь керівники управлінь для надання фахових відповідей з різних напрямків роботи.

Зокрема, жителі багатоповерхівки по вулиці Поштовій поскаржились на потрапляння диму до квартир від твердопаливної котельні, що опалює Центральну міську лікарню. Люди підняли питання про збільшення висоти димаря. Міський голова дав доручення начальнику управління житлово-комунального господарства Михайлу Сулятицькому провести роботу із власником котельні щодо можливості підняття димохідної труби та використання більш якісних матеріалів для опалення.

Також звернення людей стосувалися відключення квартири від централізованого опалення, передачі багатоквартирного будинку до комунальної власності, можливості обмеження руху великовагового транспорту по вулиці Садовій, діяльності служби у справах дітей щодо забезпечення побачень батьків з дітьми, працевлаштування та відкриття власної справи.

Усі питання громадян взяті на контроль, будуть розглянуті фахівцями та за можливості врегульовані найближчим часом.

Прийом міського голови проходить щомісяця. Графіки оновлюють наприкінці кожного місяця.

Записатися на прийом до міського голови або його заступників можна, звернувшись до відділу по роботі зі зверненнями громадян, що знаходиться на першому поверсі міської ради, кабінет №118.

Із графіками прийомів можна ознайомитися на сайті міської ради за посиланням: https://olexrada.gov.ua/zhytelyam/citizens_treats/informatsiya-dlya-gromadyan.html