QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Стіну пам’яті про загиблих захисників створили у музейному центрі

29 серпня у День пам’яті загиблих захисників України в музейному центрі відкрили оновлену експозицію, присвячену війні рф проти України та вшануванню наших воїнів.

У заході взяли участь родини полеглих захисників, секретар міської ради Вікторія Косяк, голова районної військової адміністрації Ольга Коріненко, жителі громади.

– Цього дня ми згадуємо усіх Героїв, які віддали життя за незалежну Україну, за право називатися вільним народом. Жодними словами не можна вгамувати біль рідних і висловити шану тим, хто назавжди залишився в строю. Дуже прикро, що через агресію сусіда, щодня країна прощається із захисникам і захисницями, нашою молоддю – цвітом нації. Ми ніколи цього не забудемо і не пробачимо, – зазначила Вікторія Косяк.

Під час відкриття експозиції в музеї започаткували нову ініціативу – Стіну пам’яті загиблих земляків у російсько-українській війні. Основою стала маскувальна маскувальна сітка, привезена із Бахмуту.

У пам’ять про Героїв рідні розмістили на цій стіні прапорці із іменами захисників. Також експозицію доповнили пам’ятні світлини з інформацією про загиблих бійців.