QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

ПрАТ «Оболонь» – приклад економічного патріотизму

Про приклад економічного патріотизму розповів міський голова Сергій Кузьменко на сесії міської ради сьогодні, 13 вересня.

Підрозділ ПрАТ «Оболонь», що працює на території громади, інвестував у свій розвиток у цьому році більше 250 мільйонів гривень.

Підприємство створило нову лінію на виробництві, оновило і розширило потужності. Крім того, у цьому році підрозділ запустив другу чергу сонячних електростанцій потужністю 750 кВт.

Перша черга на 660 кВт працює вже півтора року і альтернативною енергією покриває 30% своїх потреб. Відповідно, чим більше альтернативної енергії, тим менше обмежень і відключень.

– Як результат вкладених інвестицій, за вісім місяців цього року компанія сплатила податків як за весь 2023 рік! Це для міста – дуже хороша підтримка і можливість ще більше допомагати армії. Хочу подякувати всім підприємцям, бізнесменам, великим компаніям нашого міста, які впродовж цих важких років працюють, забезпечують людей роботою, заробітною платою та сплачують податки! Разом до Перемоги! – зазначив Сергій Кузьменко.