QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Шукайте українські товари та отримуйте кешбек 10%

«Національний кешбек» – це державна програма підтримки українських виробників, у межах якої люди можуть отримати 10% від вартості придбаних вітчизняних товарів. Бета-тестування програми стартувало 2 вересня.

Отримати кешбек можна на понад 198 тисяч товарів, зокрема лікарські та медичні вироби, які виробник додав до спеціального переліку.

Щоб долучитися до «Національного кешбеку», потрібно зайти в мобільний застосунок «Дія» в розділ «Сервіси» та обрати відповідну програму. Далі сервіс запропонує перелік банків для відкриття картки. Якщо картка вже є, то в застосунку треба буде її обрати.

Саме в «Дії» можна переглядати історію нарахування та виплат кешбеку. Додаткових операцій із своїми картками, з яких будуть оплачуватися покупки, проводити не треба, якщо вони зареєстровані для участі в програмі в банківському застосунку або відділенні.

Яка максимальна сума кешбеку, як нараховуватимуться кошти, які товари ввійшли до переліку, а на які кешбек нараховуватися не може – все це можна дізнатися за посиланням