QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Мапу інклюзивності «Місто без меж» може наповнити кожен

В Україні діє карта інклюзивності «Місто без меж».

Мета цієї інтерактивної мапи – зібрати на одній платформі простори, які хоча б частково подбали про інклюзивність маломобільних жителів. Адже для людей з травмами, інвалідністю, людей похилого віку та з маленькими дітьми сходи, високі бордюри, вузькі двері – перешкоди, які унеможливлюють нормальне пересування.

У перспективі інтерактивна карта інклюзивності стане майданчиком, де в одному місці буде зібрана найбільш повна інформація щодо інклюзивних просторів в Україні.

Розробники наносять на карту заклади, публічні простори, міську інфраструктуру, де вже зроблені певні кроки для вільного доступу маломобільних груп населення.
Додати свій заклад або інфраструктуру свого міста на мапу інклюзивності може кожен. Це безкоштовно.

Команда ЛУН Місто позначає супермаркети, заклади освіти, кафе, парки, вулиці, перехрестя, громадський транспорт, житлові будинки – місця, де вже створена певна інклюзивна інфраструктура. Немережевим бізнесам необхідно заповнити анкету https://forms.gle/osBPYjovvF93QvTUA

Мережевим бізнесам та представники міських рад – написати на пошту [email protected] і команда ЛУН Місто підкаже, у якому форматі надати дані.

Посилання на Карту інклюзивності: https://misto.lun.ua/barrier-free