QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко підсумував результати роботи влади у січні

4 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку міський голова Сергій Кузьменко поінформував присутніх про те, що триває формування команди, приймаються кадрові рішення, здійснюється аналіз роботи управлінь міської ради, а також ознайомлення з потребами бюджетних закладів. Сергій Кузьменко поділився враженнями від відвідування шкіл та зауважив на тому, що біля закладів мають бути під’їзні шляхи, місця для паркування автомобілів, а пішохідні доріжки повинні бути комфортними для пересування. Сьогодні не в усіх закладах облаштовані такі об’єкти, тому планується поступово проводити роботи задля вирішення даного питання.
Перейшовши до питань порядку денного, першочергово присутні розглянули питання, що стосуються дітей, які потрапили у складні життєві обставини.
У зв’язку з державною реєстрацією зміни засновника Загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів №16 з Олександрійської міської ради на Пантаївську селищну раду, затверджено оновлену мережу закладів загальної середньої освіти на 2020-2021 навчальний рік у кількості 17 шкіл, де навчається 9039 учнів.
З метою приведення статусів новоприєднаних навчальних закладів у відповідність до повного найменування, виконавчий комітет затвердив у новій редакції статути Головківського ЗНЗ, Ізмайлівського ЗНЗ та Ізмайлівського ЗДО «Колосок».
Зважаючи на кадрові зміни, присутні затвердили оновлений склад житлової комісії та архітектурно-містобудівної ради.
Також на засіданні було розглянуто ряд земельних питань та архітектурних питань. Зокрема, враховуючи рішення міської ради про початок реорганізації Звенигородської сільської ради та Олександрійської селищної ради, ухвалено рішення про взяття комунальними підприємствами Олександрійської міської ради на балансовий облік майна комунальних закладів відповідних населених пунктів.
Наприкінці засідання Сергій Кузьменко повідомив присутнім гарну новину: «Підсумовуючи результати роботи у січні, маємо позитивну динаміку. За місяць до міського бюджету надійшло на 3 млн грн більше, ніж планували фінансисти. А це означає, що відкриваються нові можливості для реалізації нових проектів та розвитку Олександрійської територіальної громади».

Більше фото на сторінці міської ради у Фейсбук

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.124978246163478/124977226163580/