QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко відвідав дитячі садочки

Знайомство з освітньою мережею Олександрії продовжується. 9 лютого міський голова Сергій Кузьменко відвідав дошкільні заклади освіти комбінованого типу №№ 43 і 39, що розташовані у Південно-Західному мікрорайоні міста. Разом із профільним заступником Іриною Чемерис, керуючим справами Сергієм Завалієм та начальником управління освіти, молоді та спорту Вікторією Чернецькою він оглянув приміщення дитячих садочків, ознайомився з нагальними потребами закладів, а також поспілкувався з їх вихованцями та працівниками.
Зокрема, заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 39 відвідує 360 дітей. Вади мовлення мають 66 малят, з якими постійно працюють 4 логопеди. За останні п’ять років садочок суттєво оновився, однак на сьогодні тут необхідна часткова заміна вікон, ремонт покрівлі, двох сходових маршів та всіх комунікацій.
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 43 потребує більшої уваги з боку влади. Так, необхідно утеплити будівлю садочка, провести капітальний ремонт музичної зали та харчоблоку, замінити каналізаційну мережу та покрівлю. Адже заклад відвідує 216 дітей. Із них 2 групи компенсуючого типу з вадами зору та 3 інклюзивні групи для дітей з особливими освітніми потребами.
На завершення свого робочого візиту, спілкуючись зі ЗМІ, Сергій Кузьменко зазначив: «Нам необхідно досконало вивчити питання соціальної сфери. Завдання міської влади підтримувати та заохочувати ініціативу наших освітніх колективів. Ми розуміємо, що робота є, і її не треба відкладати. Тому сподіваємося, що нам вдасться в короткі терміни реалізувати заплановане, аби маленьким олександрійцям було комфортно у своїй другій домівці».

Більше фото на сторінці Олександрійської міської ради в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.127812845880018/127812385880064/