QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Оперативна інформація щодо поширення COVID-19 в Олександрії

Ситуація із захворюванням на коронавірусну інфекцію в місті залишається стабільною. Протягом останньої доби на базі міських лікарень було зроблено 42 ПЛР-тести, виявлено 4 хворих на COVID-19.
Таким чином, станом на 19 лютого в Олександрії від коронавірусу лікується 43 особи: 12 містян перебуває в інфекційному відділенні центральної міської лікарні, 31 хворий – на амбулаторному лікуванні в умовах самоізоляції. Серед пацієнтів, які потребують стаціонарного догляду, 6 чоловік – з Петрівської громади й одна людина – зі Світловодської. На апаратах штучної вентиляції легенів перебуває двоє осіб. Серед громадян, які проходять лікування вдома, знаходиться і двоє дітей.
На пневмонію наразі в місті хворіє 188 олександрійців. Так, у стаціонарах дитячої, центральної та районної міських лікарень перебуває 8 дітей і 23 дорослих. Потреби у кисневій терапії чи штучної вентиляції легенів немає. На амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів знаходиться 157 містян.
За весь час коронавірусної пандемії в Україні захворіло 1 293 672 особи, із них 24 972 випадки – летальні. Натомість вже одужало – 1 139 977 людей.