QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійці віддали шану подвигу Героїв Небесної Сотні

20 лютого у День вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні біля пам’ятника воїнам, що загинули в зоні антитерористичної операції на Сході України, пройшла літературно-музична композиція «Янголи пам’яті». На заході були присутні міський голова Сергій Кузьменко, його профільні заступники, учасники Революції Гідності, духовенство, військові, молодь, громадські активісти та ін.
До слова був запрошений учасник подій, що відбувалися на Майдані в січні-лютому 2014 року Олександр Тараненко та благочинний Олександрійського району Кропивницької єпархії Православної Церкви України Сергій Яровий. Вони пригадали ті непрості буремні часи, поділилися власними спогадами та закликали пам’ятати героїв, які віддали власне життя за європейське майбутнє України.
Присутні взяли участь у щорічній Всесвітній акції «Янголи пам’яті», розвісивши на деревах білих паперових янголів, як свідків розстрілу мирних людей, і випустили в небо повітряні кульки, як символ душ загиблих героїв.
На завершення заходу люди вшанували пам’ять померлих хвилиною мовчання і запалили світлі лампадки на знак спогаду про кожного загиблого героя.

Більше фото на сторінці Олександрійської міської ради в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.134423921885577/134423631885606/