QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Незабаром стартує грантова програма «На зв’язку!»

Програма «Мріємо та діємо» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) оголосила конкурс на отримання гранту на реалізацію проєкту «На зв’язку!».
До участі запрошуються українські недержавні організації (НДО), які можуть подати пропозиції для проекту «На зв’язку!». Підтримуватися будуть проекти, які об’єднуватимуть школи в різних регіонах України для реалізації онлайн-програм з обміну.
Цільовою аудиторією таких онлайн-обмінів є молодь віком 10-17 років, яка навчається у закладах середньої освіти будь-якої форми власності (державні і приватні школи, ліцеї, гімназії).
На меті цих проектів:
– об’єднання молоді з різних регіонів і типів населених пунктів, аби останні могли познайомитися одне з одним, дізнатися про досвід кожного, інтереси та погляди, дослідити регіональне розмаїття, побачити спільні та відмінні речі;
– надання можливості для спілкування учнів із тих регіонів, які вони не відвідували;
– встановлення довготривалих зв’язків між різноманітними групами українських школярів тощо.
Цей конкурс представляє собою цілеспрямований, але гнучкий механізм, який надає можливості для розробки інноваційних, експериментальних короткострокових проектів та відпрацювання нових практик. Відбір базуватиметься на здатності заявників продемонструвати конкретні інструменти та практики, які матимуть вплив в освітній галузі.
Максимальна сума грантів становитиме близько 30 тис доларів США для проектів тривалістю до восьми місяців. Кінцевий термін подачі заявки: 15 березня 2021 року.
Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням:
https://mriemotadiemorazom.org/#rec282360370