QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський Палац культури звітує про роботу у 2020 році

Міський Палац культури є одним із провідних закладів культури в місті, організатором та співорганізатором урочистостей та концертів до державних, міських, професійних, календарно-обрядових свят, мітингів та ін.
Це культурний центр, який проводить просвітницьку діяльність з метою збагачення духовності населення і збереження культурної спадщини.
У закладі працюють творчі колективи: народний аматорський хор «Веселка»; народний ансамбль танцю «Віночок»; народний вокальний ансамбль «Перлина»; народний оркестр «Камертон» та зразковий театр танцю «Вуличний балет».
Робота закладу у 2020 році проводилась з урахуванням усіх вимог, пов’язаних із пандемією COVID-19. На жаль, введення карантинних обмежень внесло значні зміни у творчу діяльність закладу. Протягом минулого року Палацом культури проведено 45 масових заходів, із них 19 – дитячих.
На початку року колективом Міського палацу культури проводились дитячі новорічні ранки, урочисте відкриття VIIІ Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті О. Скічка. Також були організовані тематичні програми, мітинги, розважальні та урочисті програми до свят і визначних дат, церемонії нагородження тощо.
Із впровадженням карантинних заходів заклад розпочав активну діяльність в мережі Інтернет. На сторінці у соціальній мережі Фейсбук протягом року демонструвались відео-мітинги, поздоровлення, заняття, обряди до різних свят та визначних подій.