QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Житлово-комунальні служби упорядковують місто

Аби Олександрія мала охайний та чистий вигляд, роботи з благоустрою тривають за будь-якої погоди. Так, днями озеленювачі закінчили обрізати дерева та кущі на площі Героїв Чорнобиля та у сквері ім. Ю. Кравченка. Найближчим часом аналогічні заходи будуть проведені на площі Соборній та у сквері Героїв АТО. Паралельно працівники комунального підприємства «Зеленгосп» продовжують вирубувати, подрібнювати та вивозити дерево-чагарникову парость у Байдаківському мікрорайоні, а також на узбіччях дороги по вулицях Трудових Резервів та Івана Зайця у напрямку Новопразького шосе.
За заявками містян КП «СвітлоЦентр» виконало роботи по об’єктах, розташованих на: вул. Лісовій, пров. Івана Сухинова, пров. Вавілова, пров. Пирогова, вул. Захисників України, пров. Олександра Горського, вул. Григорія Сокальського, вул. Курчатова, вул. Садовій, вул. Братській. Разом з тим робітники даного підприємства провели заміну 35 ламп вуличного освітлення в Головківці та встановили LED-світильники на вул. Львівській.
Комунальне підприємство «Житлогосп» на минулому тижні за графіком виконало наступні роботи: ліквідацію аварійних ситуацій на внутрішньобудинкових мережах, утримання прибудинкових територій, вивезення твердих побутових відходів, поточні ремонти під’їзду та шиферної покрівлі по вул. Шевченка, 142 і вул. Ярмарковій, 59 відповідно.
Працівники КП «Ритуал» продовжують прибирання спиляних дерев та гілок на старому міському кладовищі в напрямку Користівського шосе. Також вони збирають і вивозять випадкове сміття, знайдене на всіх кладовищах.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.145036184157684/145035560824413/