QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Чемпіонат Кіровоградської області з армліфтингу

13 березня на базі дитячо-юнацької спортивної школи № 2 відбувся чемпіонат області з армліфтингу. Організатором змагань виступила громадська організація «Сильна Олександрійщина» за сприяння та підтримки Олександрійської міської ради та міського голови Сергія Кузьменка.
На урочистому відкритті з вітальним словом до присутніх звернулася заступниця міського голови Ірина Чемерис, яка привітала спортсменів з початком обласних змагань і побажала кожному з них успіхів та перемог.
У чемпіонаті взяли участь 33 спортсмени з Харківської, Дніпропетровської, Черкаської та Кіровоградської областей. Олександрію представляли 20 армліфтерів. Вікова категорія учасників була різною: найменшому спортсмену виповнилося 7 років, найстаршому – 55.
Спортсмени, які посіли І, ІІ та ІІІ місця в кожній номінації, нагороджені ексклюзивними медалями, дипломами та подарунками. Переможці, які зайняли перші місця в абсолютному заліку також отримали подарунками від спонсорів.
У подальшому призери з обласного чемпіонату представлятимуть Кіровоградщину на всеукраїнському рівні. Серед олександрійців це такі спортсмени, як: Чиж Олексій та Чиж Данііл, Абовян Геворг, Пікущий Данііл, Дзюба Інна, Кульпанова Єлизавета, Ліманська Анастасія, Оніщенко Віктор, Шилов В’ячеслав, Сальніков Денис та Сальніков Владислав, Лисенко Володимир, Кирпіта Роман, Гучек Артем, Голіков Данііл, Гажур Сергій, Ткаченко Михайло, Шиндор Олексій та Сміян Роман.
Чемпіонат області з армліфтингу проводився з метою розвитку та популяризації даного виду спорту, підвищення спортивної майстерності, виконання спортивних розрядів та відбору спортсменів на чемпіонат України. Змагання відбулося з дотриманням усіх карантинних норм, без глядачів.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.147135040614465/147133750614594/