QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Два олександрійські директори виграли освітні гранти

Два олександрійські директори шкіл успішно пройшли конкурсний відбір і отримали запрошення на навчання в програмі «Школа освітніх управлінь» від Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS) та ГС «Освіторія». Переможцями стали Неля Овчаренко, директор НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. № 19 – ДНЗ «Лісова казка» та Руслан Шульга, директор Ліцею інформаційних технологій.
Більш того, за правилами програми лише 30 % її учасників мали можливість отримати на навчання грантові кошти від Освіторії та KMBS. Розмір гранту становив 75 % від вартості програми. Написавши есе та пройшовши співбесіду, керівникам зазначених закладів вдалося отримати відповідні гранти. Навчання у Школі освітніх управлінь стартувало 15 березня і завершиться 26 липня.
«Ми пишаємося нашими керівниками освітніх закладів- прокоментувала новину Ірина Чемерис, профільний заступник міського голови, – і будемо надавити всебічну підтримку для їх участі в даному проєкті. Такі навчання є дуже важливими, оскільки освіті не вистачає керівників нового рівня, тих, хто зможе змінювати систему і робити її кращою. Маємо бажання навчати і підтримувати всіх, хто підвищує свій професійний рівень хто здатний зробити системні зміни в галузях.
Дякую за інформаційну підтримку Олександрійському громадському простору «КУБ», які сприяли участі в даному проєкті».
Варто зазначити, що Києво-Могилянська бізнес-школа спільно з громадською спілкою «Освіторія» започатковують першу в Україні навчальну програму, основною метою якої є зміни в освіті на рівні управління школами та іншими закладами освіти. Це довгостроковий проєкт, який працює на створення критичної маси управлінців в освіті, які мислять по-новому та розбудовують свій заклад в інший спосіб.