QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Працівників ЖКГ і побутового обслуговування привітали з професійним святом

21 березня працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення відзначатимуть своє професійне свято.
З цієї нагоди 19 березня у Міському палаці культури відбулися урочистості.
До присутніх у залі звернувся перший заступник міського голови Юрій Гугленко, який привітав працівників відповідної сфери з професійним святом, подякував за потрібну і нелегку роботу та побажав їм міцного здоров’я, миру, злагоди і натхнення.
Начальник управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Михайло Сулятицький відзначив важливість щоденної роботи працівників галузі ЖКГ, аби задовільнити потреби населення, надавати якісні послуги та змінити наше місто на краще. «Проблем сьогодні багато, необхідна додаткова техніка, спеціалісти, тому у планах влади збільшити кількість спецтехніки, зробити місто ще більш зеленим і комфортним для жителів».
За сумлінну працю і професіоналізм кращим працівникам сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення були вручені Грамоти Кіровоградської обласної державної адміністрації та Подяки міського голови.
Після привітань та нагороджень святкова програма була продовжена хореографічними і вокальними номерами творчого колективу Міського палацу культури.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.150705920257377/150703186924317/.