QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко розповів про намір вакцинуватися від коронавірусної інфекції

Міський голова Сергій Кузьменко виявив бажання вакцинуватися. Про це він повідомив сьогодні, 18 березня, на брифінгу для місцевих ЗМІ.
«Я обов’язково зроблю щеплення, як тільки держава дасть таку можливість, а також мій вік, стан здоров’я та вид діяльності відповідатимуть хвилі вакцинації – сказав міський голова. – І я раджу всім олександрійцям зробити відповідні щеплення, адже ми всі хочемо спілкуватися та вести активне соціальне життя». За його словами всі реакції на вакцину в людей, які пройшли імунізацію, перебувають у межах норми і мають місцеві прояви.
Також у ході брифінгу Сергій Кузьменко подякував лікарям за їх професіоналізм і стійкість та прокоментував ситуацію навколо захворюваності на COVID-19 в Олександрії. «Ми щотижня маємо збільшення кількості хворих, у яких виявляють це захворювання. Наше інфекційне відділення фактично заповнене пацієнтами. Зараз, як і передбачено планом, ми залучатимемо лор-відділення для того, щоб допомагати хворим, які потребують госпіталізації» – повідомив очільник міста. Більш того, за словами міського голови, розглядається питання повернення жорсткого карантину, якщо ситуація не зміниться на краще. Усі заходи будуть локального характеру й спрямовуватимуться на те, щоб уникнути перенавантаження галузі охорони здоров’я.