QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії проходить чемпіонат області з військово-спортивного багатоборства пам’яті Максима Бендерова

19-20 березня в Олександрії проходить сьомий відкритий чемпіонат області з військово-спортивного багатоборства з розділу «Бойове багатоборство», присвячений пам’яті олександрійця Максима Бендерова. Спортсмен був неодноразовим чемпіоном України з панкратіону, багаторазовим чемпіоном України і призером чемпіонатів Європи та Світу з військово-спортивного багатоборства. У 2014 році пішов на службу за контрактом старшим розвідником в Кіровоградський полк спеціального призначення ГУР МО України. 16 липня 2014 року загинув під мінометним обстрілом біля с.Ізварине (Луганська обл.).
У змаганнях беруть участь 150 спортсменів, які представляють клуби з Полтавської, Дніпропетровської, Хмельницької, Вінницької та Кіровоградської областей. Олександрію представляють вихованці ПСК «Захист».
19 березня у тирі ЗНЗ №2 пройшла мандатна комісія та перший етап змагань – стрільба з пневматичної гвинтівки.
20 березня на базі ДЮСШ №2 розпочалися поєдинки зі всестильового бою та відбулося урочисте відкриття чемпіонату.
До спортсменів звернувся профільний заступник міського голови Юрій Шклярук, який привітав їх з початком змагань, побажав їм натхнення, успіхів, нових досягнень та перемог.
Також перед присутніми виступили голова Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств у Кіровоградській області, Заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії Андрій Ярошевський та заступник голови громадської організації «Захисники України Олександрійщини на Сході України» Олександр Лещенко.
Під час урочистостей заступник міського голови вручив посвідчення майстра спорту Суржику Володимиру за підсумками кубка України.
Також відбулося нагородження переможців та призерів чемпіонату у віковій категорії 6-7 років, поєднинки для якої відбулися перед відкриттям змагань. Учасники від Олександрії вибороли одне перше та два других місця.
Після урочистостей поєдинки продовжились. Відповідний турнір є відбірковим на Чемпіонат України, який відбудеться у квітні в місті Києві.
Враховуючи обмежувальні заходи, змагання проводяться з суттєвими обмеженнями та суворим дотриманням карантинних вимог.
Результати чемпіонату області з військово-спортивного багатоборства пам’яті Максима Бендерова будуть опубліковані пізніше.