QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійські спортсмени повернулися з перемогою

Днями вихованці ДЮСШ № 2 побували на чемпіонаті області з волейболу, що проходив у Долинській. Під керівництвом тренера-викладача Володимира Кулішкіна наші хлопці вибороли третє місце серед команд-учасниць. Усього в змаганнях брали участь 7 команд з різних куточків Кіровоградщини, зокрема, з Долинської, Олександрійської, Олександрівської, Соколівської, Кропивницької, Великосеверинської та Світловодської територіальних громад. За результатами змагань кращими стали Долинська, Великосеверинська та Олександрійська територіальні громади, які посіли І, ІІ та ІІІ місця відповідно. Призери змагань були нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками.
Вихідними пройшли ще одні спортивні змагання – Обласна гімназіада з гандболу серед команд закладів загальної середньої освіти. Турнір відбувся в Кропивницькому. Участь у ньому взяли команди юнаків та дівчат з Олександрії, Кропивницького, Знам’янки, Благовіщенського та Малої Виски.
За результатами змагань серед дівчат перемогу здобула команда з Кропивницького. Друге місце посіла команда зі Знам’янки, третє – Олександрія. Серед юнаків перше місце зайняла команда з Олександрії, друге – з Благовіщенська, третє – Кропивницький. Призери змагань були нагороджені дипломами. Наші команди підготували тренери-викладачі з ДЮСШ № 2 Віталій Флоря та Галина Манівчук.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.152955213365781/152955103365792/