QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про роботу комунальних підприємств міста

Комунальні служби міста не припиняють свою роботу з благоустрою міста, його упорядкування та ремонту теплових мереж.
Так, протягом минулого тижня у Байдаківському мікрорайоні вздовж узбічь дороги по вулиці Джерельній працівники КП «Зеленгосп» вирубали та вивезли парості дерево-чагарникових порід. На пл. Покровській, просп. Соборному та по вулицях Титова і Захисників України здійснено формування крон та видалення аварійних дерев. Окрім того, озеленювачі й надалі продовжують роботу по обрізанню дерев на площах Попова та Покровській, а також у сквері по вулиці Садовій.
Комунальне підприємство «Чисте місто» за маршрутом автобусу в Ново-Пилипівському мікрорайоні виконало грейдерування вулиць з ґрунтово-щебеневим покриттям.
Працівники КП «Теплокомуненерго» оперативно ліквідували пориви на теплових мережах та камерах у різних мікрорайонах міста, зокрема, по вулицях Софіївській, Миру, 40 років Перемоги, проспекті Будівельників, а також біля педагогічного коледжу та лікарні № 3, що знаходяться в Перемозькому мікрорайоні.
За період з 15 по 22 березня комунальне підприємство «СвітлоЦентр» здійснило обслуговування та ремонт чотирьох трансформаторних підстанцій, ліквідувало обриви ліній по просп. Соборному, вулицях Міліцейській та Олексія Скічка, провело перетяжку ліній по вулицях 6-го Грудня та Софіївській. Окрім того, за заявками олександрійців виконало ремонт систем вуличного освітлення на 27 вулицях міста.
Із 24 березня КП «СвітлоЦентр» проводить роботи з демонтажу ліній вуличного освітлення та світильників у провулках Бориса Йогансона, Рожнова, Марка Кропивницького. Відповідні роботи в Заводському мікрорайоні пов’язані з реконструкцією повітряних ліній електропередач, які планово проводить РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго».

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.153648663296436/153648396629796/