QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

25 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні прийняли рішення про влаштування малолітньої дитини-сироти до дитячого будинку сімейного типу «Каравела».
Виконком запропонував міській раді внести зміни до програми економічного і соціального розвитку Олександрійської територіальної громадин на 2021 рік з метою надання фінансової підтримки громадським організаціям за рекомендацією конкурсної комісії з розгляду пропозицій соціальної спрямованості, розроблених інститутами громадянського суспільства.
Розглянувши заяву підприємця, виконавчий комітет погодив проведення із 6 по 18 квітня на майданчику біля стадіону «Ніка» ярмарку «Все для саду та городу» за умови дотримання усіх санітарних вимог та зареєстрованої найманої праці. Жителі та гості міста зможуть придбати саджанці фруктових дерев, плодових кущів, декоративних рослин, насіння овочів та квітів, продукти бджільництва тощо.
Також на засіданні були прийнято рішення з ряду земельних питань щодо відведення земельних ділянок у межах норм безоплатної приватизації, оренди земель тощо. Депутатам запропоновано затвердити склад комісії з добору земельних ділянок, які виставляються для продажу на аукціоні.