QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Комунальні служби продовжують весняний благоустрій міста та прилеглих територій

Комунальне підприємство «Чисте місто» продовжує роботи з санітарного утримання вулично-шляхової мережі міста, тим більше сприятливі погодні умови допомагають у цьому. Не оминають увагою комунальники й прилеглі населені пункти, які входять до новоствореної Олександрійської територіальної громади. Днями працівники підприємства збирали випадкове сміття на узбіччях вул. Героїв Сталінграда, в напрямку с. Звенигородки та 8-ї школи, а також Новопразького, Знам’янського та Кременчуцького шосе і в районі Користівського мосту.
Окрім того, комплексне прибирання вулиць, чищення бордюрів та вивезення сміття, листя і хмизу здійснювалося по вулицях Бульварній та Діброви, проспекту Соборному, в Перемозькому та Байдаківському мікрорайонах, сел. Олександрійському, сіл Головківки та Марто-Іванівки.
Також до роботи залучалася спеціальна техніка, за допомогою якою проведено грейдерування доріг по вулицях 6-го Грудня, Комарова, Трапезонської, Вугільної, Партизанської, Ворошилова, а також у напрямку руху автобусного маршруту № 9 (від вул. Бессарабської до міської дамби).
Оскільки минулого тижня були ще й опади у вигляді снігу, працівники КП «Чисте місто» за допомогою техніки розгортали сніг на переходах та біля зупинок громадського транспорту. Тротуари, де немає можливості проїхати трактором, розчищали вручну.
Також було зроблено ремонт пішохідного містка, що розташований по пр. Соборному через р. Березівку.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.157749656219670/157749192886383/