QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко подякував депутатам за злагоджену командну роботу

31 березня міський голова Сергій Кузьменко напередодні сесії провів засідання погоджувальної ради з секретарем міської ради Вікторією Косяк, головами фракцій та постійних депутатських комісій.
На початку міський голова подякував депутатам за злагоджену командну роботу. «Крім того, що ми збирались на сесії, у міжсесійний період ми мали можливість спілкуватися, співпрацювати, знаходити компроміси, бачити стратегію і головне – знати, як ми хочемо її реалізувати. Перші 100 днів управління громадою лежали в зоні відповідальності міського голови, треба було ухвалювати багато важливих рішень. Я командна людина і тому сподіваюсь, що депутати є моєю командою, яка буде працювати в інтересах жителів Олександрії», – зазначив Сергій Кузьменко.
Також міський голова зупинився на ініціативах, які планується втілити у життя найближчим часом, серед яких створення комунального підприємства «Олександрійський транспорт», перетворення двору біля багатоповерхівок у сучасну комфортну зону відпочинку, поступовий благоустрій віддалених мікрорайонів та інші.
Після цього присутні обговорили питання, що вносяться на чергову 7-му сесію Олександрійської міської ради VIII скликання, яка відбудеться 2 квітня о 10:00 годині.
Питання порядку денного стосуються затвердження оновлених складів кількох комісій, створення КП ««Олександрійський транспорт», перейменування Олександрійського міського палацу культури, утворення скверу Героїв АТО, внесення змін до бюджету територіальної громади на 2021 рік, вчинення дій із землею тощо.
Представники депутатських фракцій окремо розглянули проекти рішень, на які були надані різні висновки і доповнення, аби на сесії міської ради ухвалити узгоджені рішення.