QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко прийняв особисті звернення олександрійців по телефону

12 січня міський голова Сергій Кузьменко провів перший у новому році прямий телефонний зв’язок, аби допомогти жителям громади у вирішенні особистих питань.
Сьогодні чимало дзвінків олександрійців стосувалися сфери соціального захисту населення. Люди зверталися з питань призначення житлової субсидії, надання матеріальної допомоги, засобів реабілітації хворим тощо.
У галузі житлово-комунального господарства громадяни зверталися з приводу теплопостачання у багатоквартирному будинку, ремонту покрівлі багатоповерхівки, з питання діяльності голови ОСББ та роботи комунальних служб.
В ході діалогу Сергій Кузьменко обговорив з жителями проблемні питання та можливості їх врегулювання. По завершенню телефонного зв’язку відповідним службам будуть дані доручення вивчити звернення громадян, аби у найближчі терміни сприяти їх вирішенню.
Записатися на прийом до міського голови або його заступників можна, звернувшись до відділу по роботі зі зверненнями громадян, що знаходиться на першому поверсі міської ради, кабінет №118.
Для звернення в режимі прямого телефонного зв’язку, громадяни можуть зателефонувати за номером (05235) 7-23-95 у час, визначений графіком.
Із графіками прийомів та прямих телефонних зв’язків можна ознайомитись за посиланням: https://olexrada.gov.ua/category/citizens_treats/info_for_citizens.