QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії перша патронатна сім’я отримала право приймати дітей

13 січня відбулося перше у новому році засідання виконавчого комітету.
Враховуючи рішення комісії, виконавчий комітет запровадив послугу з патронату у першій патронатній сім’ї Олександрійської громади – Бізіних Ніни та Іллі. Нагадаємо, що ця сімейна пара пройшла спеціальне навчання, отримала рекомендації і відтепер має право брати на тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дітей, вилучених з біологічної родини на період подолання батьками або законними представниками складних життєвих обставин. За законодавством цей термін становить до 90 діб, в окремих випадках – до 6 місяців.
Враховуючи відокремлення управління освіти та відділу молоді і спорту, присутні затвердили у новій редакції Статут КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа №2». Іншим рішенням майно спортивної школи було передано на баланс відділу молоді та спорту.
Виконком надав дозвіл Сучасному театру (м.Полтава) на проведення двох російськомовних вистав із субтитрами українською мовою, що відбудуться у ПК «Олександрійський театр»: дитячої вистави «Один вдома» 16 січня о 13:00 годині та «Квартал червоних ліхтарів» 16 січня о 17:00 годині.
З метою своєчасного виконання робіт з ліквідації наслідків зимової негоди присутні виділили КП «Чисте місто» 1500 літрів дизельного пального та 700 літрів бензину з міського запасу паливно-мастильних матеріалів.
Також під час засідання виконавчий комітет ухвалив рішення з ряду земельних питань.