QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко про плани на 2022 рік

У новому році міська влада планує продовжувати розвиток інфраструктури Олександрійської громади. Про це повідомив міський голова Сергій Кузьменко на засіданні виконавчого комітету, що відбулося 13 січня.
Зокрема, очільник міста закцентував увагу на продовженні будівництва і ремонту доріг, в тому числі, у віддалених мікрорайонах.
«Ми провели велику роботу з формування пакету із будівництва і ремонту доріг на цей рік. Це закінчення будівництва шляхопроводу, що з’єднує Олександрію з Войнівкою – вулиця Скічка. У планах є укладання асфальтового покриття по вулиці Міліцейській, щоб з’єднати мікрорайон верхнього БАМу з центром міста, аби велика кількість людей мала можливість пройти цією вулицею із задоволенням. Вулиця Джерельна у Байдаківському мікрорайоні, де знаходиться школа і курсуватиме шкільний автобус, теж є в планах на ремонт у 2022 році. Також у Заводському мікрорайоні передбачається відремонтувати три вулиці і зробити їх комфортними», – поінформував Сергій Кузьменко.
У планах міської влади на січень-лютий – завершення реконструкції та введення в експлуатацію інфекційного відділення центральної міської лікарні.
Щодо розвитку галузі освіти, міський голова повідомив, що цього року розпочнуться роботи із санації та утеплення будівель шкіл, аби підвищити їх енергоефективність та зробити більш комфортним перебування дітей у закладах.
«Маємо гарну новину й для наших старостинських округів. Цього року плануємо у ряді населених пунктів збудувати спортивні мультифункціональні майданчики, у першу чергу, в селищі Олександрійському. Також не залишаться поза увагою Звенигородка, Ізмайлівка, Головківка: ми знайдемо можливості, в яких проєктах їх підтримати. Ми знаємо про всі проблеми, фізично не зможемо зробити те, на що не вистачить фінансових можливостей, але будемо знаходити справедливі алгоритми, аби для всіх мікрорайонів, населених пунктів, вулиць і кожного жителя нашої громади були помітні позитивні зміни», – підсумував Сергій Кузьменко.