QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міське відділення Фонду соціального страхування інформує про виробничий травматизм

Олександрійське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області інформує, що протягом 2021 року зареєстровано 24 страхових випадки травмувань і захворювань працівників, що сталися на підприємствах, установах, організаціях міста Олександрії, Олександрійського та Петрівського районів.
Крім цього, зафіксовано 15 випадків інфікування COVID-19 медичних та інших працівників, які виконують посадові обов’язки в умовах підвищеного ризику зараження.
За видом події усі нещасні випадки та гострі професійні захворювання розподілені наступним чином: два випадки – падіння потерпілого з висоти; два випадки – дія рухомих і таких, що обертаються, деталей обладнання машин і механізмів; один випадок – падіння предметів, матеріалів, дерев, гілок дерев, матеріалів, інструментів, пристроїв; два випадки – дорожньо-транспортна пригода; один випадок віднесений до інших.
Відповідно до проведеного аналізу основних причин нещасних випадків та гострих професійних захворювань за 2021 рік, технічні причини складають 4,16%, організаційні – 33,3%, техногенні, природні, екологічні та соціальні причини – 62,5%.
Протягом 2021 року до відділення управління виконавчої дирекції Фонду повідомлень про встановлення професійного захворювання працівникам підприємств, організацій, установ не надходили. Професійна патологія не реєструвалася з 2018 року.