QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Громадська рада розпочала свою роботу в новому році

20 січня відбулося перше в цьому році засідання громадської ради. Відпочатку перед присутніми виступив її голова Олексій Чиж, який прозвітував про роботу громадської ради за 2021 рік і розповів про плани на 2022 рік.
Начальниця управління охорони здоров’я Тамара Сакара поінформувала про стан медичного обслуговування жителів громади, кількість хворих на коронавірус в місті та важливість щеплення від COVID-19.
Начальниця управління культури і туризму Ольга Переведенцева ознайомила присутніх із низкою заходів, які заплановані до 22 січня – Дня Соборності України, 29 січня – Дня пам’яті Героїв Крут та 15 лютого – Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Перелік культурно-просвітницьких заходів у рамках святкування Дня Соборності висвітлено на сайті міської ради за посиланням: https://olexrada.gov.ua/news/v-oleksandrijskij-gromadi-vidbudutsya-zahody-do-dnya-sobornosti-ukrayiny.html
Більш детально про епідеміологічну ситуацію в Олександрійській громаді та заходи до визначних дат будуть оприлюднена на сайті Олександрійської міської ради у найближчому часі.