QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Вікторія Косяк обговорила з громадськими організаціями їхні нагальні потреби

21 січня секретарка міської ради Вікторія Косяк зустрілася з головами громадських організацій Олександром Піщанським та Євгеном Звєрєвщиковим. Запрошені гості представили два інститути громадянського суспільства: Олександрійську спілку захисників Вітчизни та ГО «Олександрійські воїни-інтернаціоналісти «Солдати в Афгані».
У ході бесіди присутні обговорили фінансування цих громадських організацій із міського бюджету. Адже напередодні спеціальна комісія розглянула та затвердила підтримку обох об’єднань на загальну суму близько 32 тисяч грн на рік. Кошти спрямують на сплату комунальних послуг та утримання приміщень громадських організацій.
Також увагу приділили нагальним проблемам олександрійських учасників і ветеранів бойових дій на території інших держав, обговорили їх потреби та шляхи співпраці з владою у прийдешньому році.
На завершення зустрічі Вікторія Косяк та Олександр Піщанський поспілкувалися з приводу видання другої частини краєзнавчої книги «Крепчее стали, сильнее огня: 1979 – 1989», автором якої і виступає голова ГО «Олександрійська спілка захисників Вітчизни». Перша частина спогадів солдат, які воювали в Афгані, вже була презентована олександрійському читачу в червні минулого року.