QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Впровадження реформи харчування в освітніх закладах триває

Упродовж останніх днів заступниця міського голови Ірина Чемерис разом з начальником управління освіти Олександром Авраменком побували в олександрійських школах та садочках. Метою зустрічей, як і раніше, стало впровадження реформи харчування та нових вимог до приготування їжі. Візити були вибіркові та без попередження адміністрації закладів. Цього разу посадовці відвідали гімназію імені Тараса Шевченка, дитячі садочки №№ 18 та 20, а також школу в селищі Олександрійському.
Увага зверталася на дотримання стандартів з приготування нових страв, планування меню на декілька тижнів, сервірування столів. Чимало відгуків батьків, які отримує керівництво міської ради, стосується смакових якостей страв та їх естетичного оформлення.
Також варто додати, що на сторінці управління освіти у фейсбуці адміністрація шкіл розміщує фото щоденних меню (https://www.facebook.com/groups/417657629711439). Усі охочі можуть побачити запропоновані страви та залишити свої коментарі.
Надалі категорію щоденних меню виведуть у дві відкриті групи – окремо по школах та по садочках громади. Наразі вони працюють в тестовому режимі, але вже до кінця тижня запрацюють повноцінно.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.337687454892555/337686944892606/