QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Зміни до бюджету, продовження руху автобуса №14, передача сирен – поточні рішення виконавчого комітету

13 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Зважаючи на численні звернення жителів, виконком своїм рішенням продовжив рух сезонного автобуса №14, що курсує до дачних кооперативів.

Присутні передали на баланс КП «СвітлоЦентр» 7 комплектів сирен повітряної тривоги, які були придбані за кошти місцевого бюджету і встановлюються у старостинських округах та в Олександрії.

Виконком запропонував міській раді внести зміни до програми профілактики злочинності Олександрійської громади та затвердити список присяжних для Олександрійського міськрайонного суду.

На засіданні було прийнято рішення про заохочення військовослужбовців, правоохоронців та волонтерів з нагоди Дня захисників і захисниць України.

Крім того, виконавчий комітет вніс зміни до місцевого бюджету на поточний рік. Збільшено доходи і видатки на суму 72,6 тис.грн за рахунок субвенцій із Попельнастівської та Петрівської громад на галузь охорони здоров’я, а також здійснено внутрішній перерозподіл видатків.

Субвенції спрямовані за цільовим призначенням.

Виділено 600 тисяч гривень на матеріально-технічне забезпечення заходів із територіальної оборони.

За рахунок внутрішнього перерозподілу направлено кошти на заробітну плату медпрацівникам та вирішення нагальних питань у сфері житлово-комунального господарства.