QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконавчий комітет скоригував бюджет громади

24 жовтня виконавчий комітет прийняв рішення про внесення змін до бюджету громади.

Збільшено доходи та видатки на суму 10 млн 140 тис. грн за рахунок перевиконання місцевого кошторису на 10 млн грн та надходження додаткової державної дотації у розмірі 139,4 тис.грн. Також здійснено внутрішній перерозподіл видатків між головними розпорядниками бюджету.

Кошти спрямовані на важливі напрямки життєдіяльності громади.

Зокрема, виділено 7,8 млн грн на галузь охорони здоров’я, у тому числі, 2,5 млн грн на придбання обладнання для інфекційного відділення, 2,5 млн грн завершення робіт із введення в експлуатацію кисневої станції у Центральній міській лікарні, 300 тис. грн на придбання меблів, 1,3 млн грн на виплату зарплати медпрацівникам дитячої міської лікарні та 1,1 млн грн – стоматологічної поліклініки.

Направлено 4 млн грн на сферу житлово-комунального господарства: 2,9 млн грн на фінансову підтримку КП «Теплокомуненерго», 1,1 млн грн – на заходи з підготовки до зими.

 Також виділено 300 тис. грн субвенції Державній службі з надзвичайних ситуацій на підготовку до роботи в зимовий період.

Додаткова державна дотація буде використана за цільовим призначенням.

Окремим рішенням присутні затвердили заходи щодо організації роботи із формування проєкту бюджету на Олександрійської громади на 2023 рік.