QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Які питання ухвалив виконком на своєму засіданні

10 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглянуто понад 35 питань.
На початку присутні ухвалили низку рішень щодо захисту прав та інтересів дітей, дарування їм часток приватного житла, виключення квартир з числа відомчих тощо.
Далі міській раді запропоновано затвердити звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами міської ради. Його головною метою у 2021 році стало забезпечення прозорості, ефективності та доцільності у сфері регуляторної політики. У рамках виконання чинного законодавства на офіційному сайті міської ради в розділі «Регуляторна політика» постійно оновлювалися план-графіки відстеження результативності прийнятих регуляторних актів та інформація про перегляд діючих актів.
Наступним кроком члени виконавчого комітету погодили підприємцям з 4 по 10 березня торгівлю живими квітами до весняних свят. Також ухвалено рішення про припинення цілодобової роботи кафе «A la minute», «У Яші» та магазинів «Арка» й «Анатоль». Таке рішення прийнято з метою надати всім підприємцям рівні умови співпраці і зобов’язати щороку поновлювати графіки роботи, як це здійснює інша частина цілодобових об’єктів господарювання.
У блоці питань житлово-комунальної сфери затверджено рішення про постановку/зняття/переведення в інший вид черговості квартирного обліку громадян різних соціальних статусів. Ухвалено склад комісії, яка проводитиме обстеження полезахисних лісових смуг, визначатиме заходи з утримання, збереження та поліпшення їх санітарного стану.
Також було надано дозвіл на списання збірних конструкцій новорічної ялинки та елементів святкової ілюмінації. Вони зіпсувалися внаслідок падіння ялинки від поривів сильного вітру 14 січня цього року та не підлягають відновленню. Конструкції будуть здані до металобрухту, а оприбутковані кошти направлять на спеціальні рахунки комунального підприємства «Зеленгосп».
Наостанок присутні затвердили ряд питань у сфері приватизації, оренди майна та землі міської ради.