QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

11 листопада – День Ярочина, міста-побратима Олександрії

Від імені Олександрійської міської ради, її виконавчого комітету, від всіх олександрійців, щиро вітаю Вас з Днем міста, а Вашу країну – з Днем незалежності.

Щороку, прекрасної пори – осені –  ваше місто святкує улюблене свято, свято  всіх, чий життєвий шлях тісно пов’язаний з минулим або сучасним його життям.

Ярочин – одне з найпрекрасніших і наймальовничіших міст Польщі, місто славних традицій, численних досягнень в науці та промисловості.

Проте найбільшим багатством Ярочина є його жителі – щирі, працьовиті, високодуховні люди,  які щодня із завзяттям та оптимізмом беруться за доручену справу, докладають максимум зусиль, уміння і любові, щоб місто квітло і розвивалось.

Завдяки вашим спільним зусиллям, щоденній наполегливій праці, шановні мешканці Ярочина, ваше місто з кожним роком стає красивішим і гарнішим, більш привабливим і чарівним.

У цей святковий день від щирого серця бажаю добробуту, успішного й стрімкого розвитку та процвітання! Хай здійснюються усі ваші мрії, ідеї та проекти! Нехай мир і злагода, добро і щастя будуть у кожній оселі і в кожній сім’ї.

З повагою,

Олександрійський міський голова                                   Сергій КУЗЬМЕНКО