QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

28 травня – День міста


Дорогі олександрійці!

Сьогодні ми відзначаємо День міста. Олександрія – старовинна і сучасна, наповнена тихим затишком і шаленою енергією, така різнобарвна і найрідніша. Сьогодні їй – 277!

Цей день особливий для кожного з нас. Він цікавий для маленьких олександрійців, які тільки починають досліджувати рідні вулиці.  Захопливий для молоді, яка невпинно генерує ідеї для розвитку міста. Важливий для дорослих, кожен з яких на своєму місці творить маленьку історію.  Зворушливий для тих, хто знайшов тут свій прихисток і почав нове життя.

Повномасштабне вторгнення внесло свої корективи у життєві плани кожного. Олександрійці – не виняток. Багато ідей залишилися недосяжними, а проєкти змінили свій напрямок. Але, завдяки вашій згуртованості, незламності, відкритому серцю, ми працюємо над розвитком і вдосконаленням кожної сфери життєдіяльності міста.

Жителі Олександрії захищають країну, волонтерять, не втрачають надію і наближають нас до перемоги. Цим неможливо не пишатися.
І я вірю, що після перемоги, Олександрія розквітне і засяє новими барвами. Вона подарує позитивні емоції олександрійцям та гостям нашого міста.

Щиро вітаю кожного олександрійця з Днем народження міста! Мирного неба Вам, натхнення творити добро, вдосконалюватись і перемагати.

Із повагою

міський голова Сергій Кузьменко