QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Управління культури і туризму Олександрійської міської ради оголошує конкурс на посаду: директора міського комунального закладу культури – Олександрійського міського професійного духового оркестру «Ліра».
Вимоги до кандидата на заняття зазначеної посади:
– вища освіта (на рівні спеціаліста/магістра);
– стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;
– вільне володіння державною мовою;
– вільне володіння персональним комп’ютером;
– здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки керівника закладу культури.
Для участі у конкурсі впродовж 14 календарних днів з дня оголошення конкурсу кандидат подає такі документи:
– заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
– автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
– копія документа, що посвідчує особу;
– копія документів про вищу освіту;
– два рекомендаційні листи довільної форми;
– мотиваційний лист довільної форми (власну стратегію бачення подальшого розвитку підприємства, установи, закладу).
Визначний період прийняття документів на посаду директора міського комунального закладу культури – Олександрійського міського професійного духового оркестру «Ліра» з 01.02.2021 по 14.02.2021.
З 15.02.2021 розпочинає роботу конкурсна комісія для проведення конкурсу на заміщення посади директора міського комунального закладу культури- Олександрійського міського професійного духового оркестру «Ліра».
Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адресу управління культури і туризму міської ради: [email protected] або каб. 319, просп. Соборний, 59, м.Олександрія, Кіровоградської обл., 28000.