QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Управління культури і туризму Олександрійської міської ради оголошує конкурс на посаду: директора інформаційного туристичного центру.
Вимоги до кандидата на заняття зазначеної посади:
– вища освіта ( на рівні спеціаліста/магістра);
– стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;
– вільне володіння державною мовою;
– вільне володіння персональним комп’ютером;
– здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки керівника туристичного центру.
Для участі у конкурсі впродовж 14 календарних днів з дня оголошення конкурсу кандидат подає такі документи:
– заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
– автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, громадську роботу ( у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
– копія документа, що посвідчує особу;
– копія документів про вищу освіту;
– два рекомендаційні листи довільної форми;
– мотиваційний лист довільної форми (власну стратегію бачення подальшого розвитку підприємства, установи, закладу).
Визначний період прийняття документів на посаду директора туристичного центру 03.03.2021-17.03.2021.
З 18.03.2021 розпочинає роботу конкурсна комісія для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора інформаційного туристичного центру.
Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адресу управління культури і туризму міської ради: [email protected] або каб. 319, просп.Соборний, 59, м.Олександрія, Кіровоградської обл., 28000.